Doğal Katkısız Ekşi Mayalı Taş Fırın Ekmeklerimiz Sofraların Tadını Artırıyor

Gönderen: Backhaus . Kategori: Haberler Tarih: Yorum: 0 Okunma: 3119

Yüz yıllardır Anadolu topraklarında yaratılan eşsiz ekmek tariflerini Avrupa’nın ünlü ekmek şeflerinin reçeteleriyle birleştiriyoruz ve yeni ekşi mayalı ekmeklerimizi sağlığına dikkat edenlerin beğenilerine sunuyoruz.

Yüz yıllardır Anadolu topraklarında yaratılan eşsiz ekmek tariflerini Avrupa’nın ünlü ekmek şeflerinin reçeteleriyle birleştiriyoruz ve yeni ekşi mayalı ekmeklerimizi sağlığına dikkat edenlerin beğenilerine sunuyoruz.

Yulaflı, mısırlı, çavdarlı, çok tahıllı ekmeklerinin lezzeti ile fark yaratan ekmek çeşitlerimize yenilerini ekliyoruz. Ekmek ustalarının özel tarifiyle hazırlanan Fransız Bageti, Fransız ekşi mayasından yapılan Köy Ekmeği, tamamen doğal Organik Tam Buğday Ekmeği, en kaliteli tahıl tanelerinden oluşan Ekşili Çavdar Ekmeği, unun kavrulmuş hali Artisan Kavrulmuş Unlu Ekmek, kabak çekirdeği ile taçlandırılmış Pekmezli Ekmek, sofralarında farklı lezzetleri arayanları bekliyor.

Taş fırınlarda tamamen doğal, katkı maddesiz üretilen Backhaus ekşi mayalı ekmekler uzatılmış mayalanma süresiyle ekmeğin lezzetini arttırıyor.  Endüstriyel maya kullanılmayan ekmekler düşük kalori oranıyla sağlığı korurken bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Ayrıca ekşi maya ekmeğin tazeliğini uzun süre saklıyor.

1500 yıldır Fransa’da yapımı sürdürülen ekşi maya ile beyaz undan hazırlanan Backhaus Fransız Bageti, damaklarında yoğun ekmek tadını hissetmeyi sevenler için ideal. Gene aynı ekşi mayadan oluşan Köy Ekmeği ise organik tam buğday unu içeriyor. Uzun süre tokluk hissi veren Köy Ekmeği, kan şekerindeki ani yükselmeleri engelliyor. Lif oranı yüksek olan Köy Ekmeği şeker hastaları ve diyet yapanlar için uygun.

Nefis ve sağlıklı sofraları sevenlerin tercihi Organik Tam Buğday Ekmeği ise en kaliteli buğday tanelerinin özenle seçilip öğütülmesiyle elde edilen organik buğday unundan yapılıyor. Magnezyum, folik asit, çinko, fosfor ve iyot açısından zengin çavdar ile ekşi mayayı buluşturan Ekşili Çavdar Ekmeği yüksek oranda lif içeriyor. Kan şekeri seviyesinin kontrol altına alınmasına yardımcı Ekşili Çavdar Ekmeği kolestrolüne dikkat edenlere sağlıklı bir alternatif sunuyor.

Backhaus şeflerinin ekmek sanatındaki ustalıklarını sergiledikleri Artisan Ekmeği ise harika yemeklerin ve güzel kahvaltıların vazgeçilmezi oluyor. Sarı renkli Artisan Ekmeği, kavrulmuş undan sonra ekşi maya uygulaması ile yaratılıyor. Çinko ve demir mineralleri açısından zengin yüksek besin değerine sahip kabak çekirdeğinden oluşan Pekmezli Ekmek, bağışıklık sistemini güçlendirirken uyku düzenini organize etmeye yardımcı oluyor.

Yorumlar

Yorum bırakın

Lokasyon ekle