Düşük Kalorili Doğal Backhaus Fitty ve Voll-gut Ekmekleri ile Tok Hissedin Hafif Kalın

Gönderen: Backhaus . Kategori: Haberler Tarih: Yorum: 0 Okunma: 1798

Avrupa’nın ünlü ekmek şeflerinin reçetelerinden yola çıkarak hazırladığımız ürün yelpazemizde çok tahıllı ekmeklerden ekşi mayalılara kadar zengin ekmek çeşitleri bulunuyor.

Avrupa’nın ünlü ekmek şeflerinin reçetelerinden yola çıkarak hazırladığımız ürün yelpazemizde çok tahıllı ekmeklerden ekşi mayalılara kadar zengin ekmek çeşitleri bulunuyor. 1 diliminde 64 kalori bulunan Backhaus Fitty ile 1 dilimi 50 kalori olan Backhaus Voll-Gut ekmekleri, diyet yapanlar, formuna ve sağlığına dikkat edenler için ideal.

Tahıl tanelerinin kabuğu ile birlikte öğütülmesiyle elde edilen tam tahıl ekmeği, vücut için gerekli E vitamini, magnezyum, demir, folik asit, krom, çinko ve benzeri mineraller ile lif içeriyor. Besleyici değeri yüksek tam tahıl ekmeklerimiz, sindirim kolaylığının yanı sıra eşsiz tatları ile kahvaltıların, öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez bir parçası oluyor.

Lif açısından zengin tamamen doğal, organik ve en kaliteli tahıl tanelerinden üretilen Backhaus Fitty ekmeği lezzeti ve içerdiği çeşitli mineraller ile sofralara tat katıyor. Buğday kepeği, keten tohumu ve elma lifinden oluşan Backhaus Fitty ekmeği Omega 3, Vitamin E, kalsiyum ve magnezyum miktarı açısından zengindir. Alman GFE (Fonksiyonel Gıda Enstitüsü) sertifikalı ve düşük kalorisiyle dikkat çeken Backhaus Fitty ekmeği içerisindeki 21 farklı lif sayesinde vücudun günlük lif ihtiyacını karşılıyor ve tokluk hissini artırıyor.

Tam tahıl ekmeklerinden Backhaus Voll- Gut ise tam buğday ve çavdar karışımından oluşuyor. Kalorisi %50 azaltılmış Backhaus Voll-Gut ekmeği sindirim sistemini rahatlatırken glisemik indeksi düşük olduğu için uzun süre tokluk hissi veriyor. Dinç kalmayı ve enerjik olmayı sağlayan Backhaus Voll- Gut ekmeği bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Diyet yapanlar ve beslenmesine önem verenler için ideal Backhaus Voll-Gut ekmeği keyifli masalara eşlik ediyor.

Backhaus kurucu ortaklarından Dr. Hilal Duruk “Alman Fonksiyonel Gıda Enstitüsü, insanların günlük ihtiyaçlarına uygun ekmekler hazırlıyorlar. Ekmeklere ekstra lif ilave ediyorlar. İleri yaşlarda ortaya çıkan kemik erimesine karşı kalsiyum ve kalp hastalıklarına karşı korumak amacıyla magnezyum gibi mineralleri sağlayan bakla kırması, keten tohumu, buğday kepeği gibi lif oranı yüksek ekmekler üretiyorlar. Backhaus olarak biz de Fitty ekmeğimizde bu reçetenin izlerini takip ettik ve Alman Fonksiyonel Gıda Enstitüsü tarafından onaylı Backhaus Fitty ekmeğini ürettik. Fitty ekmeğinde insanların düzenli olarak Omega 3 almaları için keten tohumunu ekliyoruz. Lif oranı yüksek ve kalorisi düşük ekmekler vücudun gereksinimlerini karşılıyor. Lifli oldukları için tok tutarak sindirim sistemini düzenliyor. Böylece, zayıflamak isteyenler hem gerekli mineralleri alırken hem de aç kalmadıkları için diyetlerinde devamlılıklarını sürdürebiliyorlar” diyerek mineraller açısından zengin ekmeklerden özellikle diyet yapanların günde 4 dilim olarak yemesi gerektiğini belirtiyor.

Yorumlar

Yorum bırakın

Lokasyon ekle