Kahvaltıda İstanbul’un En Zengin Ekmek Çeşitleri ve Fırında Patlıcanlı Menemen ile Fark Yaratıyoruz

Gönderen: Backhaus . Kategori: Haberler Tarih: Yorum: 0 Okunma: 1933

Ekmek, pasta, kek ve makaronlardaki uzmanlığımızı hafta sonunun vazgeçilmezi kahvaltıya taşıyoruz.

Ekmek, pasta, kek ve makaronlardaki uzmanlığımızı hafta sonunun vazgeçilmezi kahvaltıya taşıyoruz.

Her gün taze üretilen ekmek ve simit çeşitlerimiz ile günün en önemli öğünü kahvaltı keyfine düşkün olanlara hitap ediyoruz. Nişantaşı, İstinye Park Atrium, A Plus, Kanyon ve Akasya Acıbadem şubelerinde zengin seçeneklerimizle kahvaltı keyfine bekliyoruz.

Nişantaşı ve İstinye Park şubelerimizde köy usulü patates, sahanda yumurta, közlenmiş biber, ızgara sucuk ve hellimden oluşan Ev Usulü Sıcak Kahvaltı Tabağı; suda mozarella, beyaz peynir, eski kaşar, isli çerkez peyniri, zahter, tereyağı, domates, biber, salatalık, salam, jambon, ev yapımı reçel ve Toros Dağları’nın eşsiz lezzeti tahin-pekmez ikilisini sunan Backhaus Kahvaltı Tabağı kahvaltılarında bol çeşit sevenleri bekliyor. Fransız tadında kahvaltı yapmayı tercih edenler için ise reçetesi Paris’ten gelen kruvasan ve ev yapımı reçeller eşliğinde Fransız Kruvasan Tabağı ideal...

Sahanda Afyon sucuklu yumurta, fırında patlıcanlı menemen, patatesli köy omleti, ızgara Afyon sucuğu ve çırpılmış yumurta seçenekleri ile farklı damak tatlarına hitap ediyor. Sadece Nişantaşı ve İstinye Park şubelerimizde bulunan çeşitli kahvaltı tabaklarına tek kişilik Artisano, Ekşi Mayalı Fransız Bageti, Baget Ekmek, Sovital Baget Ekmeği, Backhaus Ayçekirdekli Ekmek, Alman Çavdarı eşlik ediyor. Hafta içi 11.30; hafta sonu ise 14:00’a kadar kahvaltı hizmetimiz sürüyor.

Tüm şubelerimizde ise beyaz peynir, eski kaşar, yeşil-siyah zeytin, zahter, zeytinyağı, tereyağı, salatalık, domates ve reçel çeşitlerini içeren Günaydın Kahvaltı Tabağı, Backhaus’un taze ekmekleri ile tamamlanıyor.

Yorumlar

Yorum bırakın

Lokasyon ekle