Türkiye’ nin En Büyük Artizan Unlu Mamulleri Fabrikası

Fabrikamız, İstanbul Sarıyer’de 14.000m2 kapalı alan üzerine kuruludur. İçerisinde 500 paletlik soğuk hava deposu, saatlik 1 ton şoklama, 15 adet sevkiyat aracı, aylık 500 ton üretim kapasitesine sahip ve 6 adet makine parkuru ile insan emeğini teknoloji ile birleştirmiştir. Üretim çeşitliliğimiz; çeşit ekmek, kruvasan, lamine, glütensiz, ekşi maya, kuru pasta, hazır sandviç, yaş pasta ve börek üretim grubundan oluşmaktadır.

Devamını Oku

50 Yılı Aşkın Tecrübe

Biz bir aile şirketiyiz. Markamızın arkasında Türkiye’nin en köklü gıda sanayicilerinden Duruk ailesinin 50 yıllık tecrübesi ve gücü bulunuyor. Ailemiz, Türkiye’nin en eski meyve suyu markası Aroma’nın kurucusudur.

Devamını Oku

20 Yıllık Lezzet Serüveni

Backhaus Almanca ‘’ Fırın Evi’’ demektedir. Markamızı Hansel ve Gratel’in hikayesindeki ekmek ve şeker evinden esinlenerek 2004’te oluşturduk. Biz Türkiye’nin en yenilikçi artizan fırınıyız. İstanbul’un sevilen noktalarındaki 10 şubemizde ekmeklerden kuru pastalara, keklerden yaş pastalara ve makaron çeşitlerine kadar geniş yelpazede artizan lezzetlerimizle hizmet vermekteyiz…

Devamını Oku