Türkiye’ nin En Büyük Artisan Unlu Mamulleri Fabrikası
Fabrikamız, İstanbul Sarıyer’de 14.000m2 kapalı alan üzerine kuruludur. İçerisinde 500 paletlik soğuk hava deposu, saatlik 1 ton şoklama, 15 adet sevkiyat aracı, aylık 500 ton üretim kapasitesine sahip ve 6 adet makine parkuru ile insan emeğini teknoloji ile birleştirmiştir. Üretim çeşitliliğimiz; çeşit ekmek, kruvasan, lamine, glütensiz, ekşi maya, kuru pasta, hazır sandviç, yaş pasta ve börek üretim grubundan oluşmaktadır. Fabrikamız, alanında tecrübeli 210 personel ile günlük 400 çeşidin üzerinde taze ve 103 çeşit donuk ürün portföyünü tüm Türkiye ve yurt dışı müşterileriyle buluşturmaktadır.