20 Yıllık Lezzet Serüveni

Backhaus Almanca “Fırın Evi” demektir. Markamızı Hansel ve Gretel’in hikayesindeki ekmek ve şeker evinden esinlenerek 2004’te oluşturduk.

Biz Türkiye’nin en yenilikçi artizan fırınıyız. İstanbul’un sevilen noktalarındaki 10 şubemizde ekmeklerden kuru pastalara, keklerden pastalara ve makaron çeşitlerine kadar geniş yelpazede artizan lezzetlerimizle hizmet vermekteyiz. İstinyepark , Kanyon, Nişantaşı, Göktürk, Ataköy, Beykent’ten sonra son şubemizi Yeni İstanbul Havalimanı'nda 2023 Aralık’ta açtık.

Aynı zamanda İstanbul’da 5 yıldızlı oteller, premium catering firmaları, havayolu şirketleri ve kafelerinin 15 yılı aşkın süredir ilk sırada tercih ettiği çözüm ortağıyız. Bugün 150’yi aşkın horeca müşterimize günlük olarak geniş çeşitte taze artizan lezzetlerimizi sevk ediyoruz.

2024 yılında Ayazağa’da 14.000m2 alana sahip Türkiye’nin en büyük artizan unlu fabrikasını kurduk. Yeni fabrikamızdan hem taze olarak İstanbul’da daha fazla müşteriye hizmet veriyoruz, hem de donuk teknolojisi ile tüm Türkiye’deki ve dünyadaki seçkin otel, restoran ve kafelere ulaştırıyoruz.

Şeflerimizin ustalığı ile dünyadaki son donuk unlu mamül teknolojileri ve makinelerinin gücünü harmanlıyoruz. Müşterilerimizin güvendiği çözüm ortağı ve sevilen yenilikçi artizan lezzetlerinin tedarikçisi olmaya devam ediyoruz.