Ekşi Mayalı Ekmekler
Ekmeklerimiz Ekşi Mayalıdır
Güney Fransa’dan getirdiğimiz en 100 yıllık ekşi mayamız, ekmeklerimize geleneksel yapısını, aromasını ve lezzetini verir. Yıllanmış özel ekşi mayamıza yalnızca baş ekmek ustamız ve üretim müdürümüz ulaşabilir. Onların emanetindedir ve özenle her gün beslenerek yaşatılmaya devam edilmektedir.
Ekşi Mayalı Ekmek Pişirmek Ustalık ve Sabır İster
Ekşi mayalı ekmek üretmek atalarımızın kullandığı yöntemlerlezanaat gerektiren zahmetli bir iştir. Artisan fırın olmanın tanımı da tam olarak budur.Standart ekmeklerendüstriyel mayalarla 60 dakikada mayalanırken, bu yediğiniz ekşi mayalı ekmeği ustalarımız sabırla ve özenle 12 saatten fazla sürede mayalamaktadır.
Ekşi Mayalı Ekmek Lezzetlidir
Ekşi mayadaki binlerce yıldır kullandığımız faydalı mikroorganizmalar sayesinde ekmeğe lezzet katılır. Ekşi mayalı ekmeklerin herbirinin kendine has aroması, lezzeti ve kıvamı vardır. Bu ekmekte tadını alacağınız ekşi mayamızı dünyanın 4 tarafında denediğimiz farklı mayalar arasından özenle seçtik. Büyük titizlikle Güney Fransa’dan ülkemize getirdik.